Voice-over vrouw of man?

Om heel eerlijk te zijn zit er helemaal geen logica in. Anno 2023 kan en mag alles. Er zijn natuurlijk momenten dat een mannelijke voice-over logisch lijkt. Bijvoorbeeld voor een bouwmarkt....Maar ja, ik ben alweer een paar jaar de stem van HUBO, over bouwmarkten gesproken.

Zo zijn er ook producties waar je intuïtief voor een vrouwelijke voice-over kiest. En zo er is ook al jaren een man de stem van een bekend make-up merk...daaaag logica. Zelfs alle gerenommeerde onderzoeken die zijn gedaan geven geen uitsluitsel over wat beter zou werken. Dus... waar kies jíj voor, een mannenstem of vrouwenstem?

ZOEK DE KLIK!

Mijn tip: kies een voice-over die qua gevoel bij je past. Kies een voice-over waar je een team mee kan vormen. Met wie je een goede klik hebt. Iemand die aanvoelt welke kant jij op wilt, zodat hij of zij jouw proructie net dat zetje extra kan geven. Want voice-over vrouw of man, het is natuurlijk een cadeautje als de voice-over jouw productie écht naar de next level tilt. 

STOERE VROUWEnSTEM

Er zijn heel veel veschillende soorten vrouwenstemmen. Van kakelende kippen tot en met engelengeluid. Maar hoe klinkt mijn vrouwelijke stem dan? Van nature heb ik een relatief lage stem. Dat maakt hem een tikkie stoerder dan de gemiddelde vrouwenstem. En precies daarom ben ik de zenderstem van Ziggo Sport. Dat tikkie stoer maakt mijn stem uniek. Maar ik kan ook informatief en zakelijk inspreken zoals voor Railpro, of juist lekker eigenwijs zoals voor De Onderdelendienst.

ziggo sport

Railpro

DE ONDERDELENdienst

double_down_arrow_pointing_point-512

WOW TOF, MAAR IK WIL MEER HOREN. 

Het kan natuurlijk dat je helemaal nog niet weet of je nou een vrouwenstem of een mannenstem wilt voor jouw productie. Geen probleem! Laat gewoon een stukje van je eigen tekst inspreken, gratis en voor niets en geheel vrijblijvend natuurlijk. Dan kun je even in alle rust luisteren en vergelijken. En dan weet je snel genoeg wat het beste werkt voor jou.

Vrouw of man: vergeet de techniek niet

Je stem kan aller prachtigst zijn, maar om een goede voice-over te maken, heb je óók goede techniek nodig. Een dikke vette audiostudio. Die heb ik en ik ben er apetrots op. Eind 2020 heb ik in huis een enorm fantastische super high-end audiostudio laten bouwen, met de nieuwste techniek, zodat ik altijd de beste kwaliteit audio kan leveren, geschikt voor elk medium.

Dus...professionele vrouwelijke voice-over nodig? Ik sta voor je klaar!

ZIN IN SAMENWERKEN?

Met een vrouwelijke voice-over gaat jouw productie zeker slagen. Mail me, dan krijg je vandaag nog antwoord.