VOICE-OVER

MET KARAKTER

Page breaker

Voice-over gezocht? Dan zit je bij mij helemaal goed. Inspreken is mijn grote liefde. Vanuit mijn eigen high-end studio, lever ik snel perfecte voice-overs aan. Voor alle soorten producties. Gebruik mijn stem voor jouw verhaal en je weet zeker dat je doelgroep luistert, welke dat ook is.

Van die snelle online millennial, de huisvrouw die thuis even een kopje thee drinkt voor de TV, tot de workaholic die altijd in de auto zit en de radio aan heeft staan. Voice-overs uit mijn studio zijn geschikt voor alle soorten media en campagnes en klinken altijd naturel en geloofwaardig.

 • Bedrijfsvideo

  Neem bijvoorbeeld PostNL. Zo spreek ik regelmatig interne video's  in over hun bedrijfsveranderingen. Maar ook over gemeentelijke belastingen, hoe het nieuwste antisnurk apparaat van Philips werkt en waarom recyclen belangrijk is. Altijd met natuurlijke tone of voice. 

 • E-learning

  En goede E-learning is duidelijk, maar ook leuk en prettig om naar te luisteren. Onder andere grote banken en mobile providers vragen mij om hun interne E-learnings in te spreken, want de balans tussen informatief en enthousiasmerend is voor mij gesneden koek.

 • Voiceresponse

  Als professioneel bedrijf, groot of klein is je telefoonsysteem een belangrijk visitekaartje. Met een professioneel ingesproken voicemail word je beller vriendelijker ontvangen, ook al moeten ze soms even wachten....

 • Commercials

  Reclame en commercials, we kunnen er niet zonder. Voor radio, TV en internet. Zo ben ik de vaste stem van HUBO, Philips verzorging en Sony Music. Maar ook de kleine bedrijven krijgen al mijn aandacht. Vanuit mijn high-end studio krijgt iedereen de beste kwaliteit audio in de perfecte tone of voice.

Mijn voice-over stem

Mijn voice-over stem zou ik omschrijven als warm, oprecht, natuurlijk, geloofwaardig en met gevoel. Soms luchtig, soms krachtig. Altijd authentiek. En dus altijd overtuigend. Dat is belangrijk, dat je een stem kiest die jouw verhaal met net zoveel passie vertelt zoals jij zelf zou doen, maar dan nog beter.

Ben je benieuwd of mijn stem jouw doelgroep aanspreekt? Beluister dan mijn demo's per tone of voice.

Page breaker

Jouw verhaal, mijn voice-over

In de 9 jaar dat ik nu mijn eigen studio heb was geen voice-over hetzelfde. Elk verhaal wil ik op een unieke en passende manier inspreken. Daarom hou ik altijd rekening met jouw tone-of-voice. Wat wil je bereiken met je productie, hoe wil je overkomen op je doelgroep? Geen opdrachtgever is het zelfde en dus kan ik alle kanten op met mijn stem. Altijd authentiek en altijd perfect passend bij jouw verhaal. En kom je er niet uit welke kant je op wil? Geef mij de vrije hand en ik weet zeker dat je gelukkig wordt van het eindresultaat. Daar ben een vakvrouw voor. Voice-over to the max!

Barbara Karel voice-over

Professionele voice-over studio

Mijn stem spreekt je aan? Tof, dat is stap één. Wat moet je vervolgens doen om een voice-over acteur in te huren? Dat verschilt per stemacteur. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je snel krijgt wat je wil, zonder poespas. Stuur me alle input die je hebt, dan zorg ik ervoor dat je binnen 1 werkdag, je script helemaal naar wens en perfect ingesproken retour hebt.
Hoe ik daarvoor ga zorgen? Heel simpel. Jij hebt de tekst, ik heb de rest. De stem, de apparatuur, de ervaring én de tijd. Je kunt mij inhuren voor een korte eenmalige voice-over, maar ook voor een terugkerend project, dan krijg je 'vaste klanten korting'. En ik maak ze altijd allemaal met evenveel liefde vanuit mijn eigen topnotch audiostudio.

Page breaker

Ik wil ook in dat rijtje

Investeer in een professionele voice-over voor écht goed resultaat. Stuur een bericht en krijg vandaag nog antwoord.