Skip to content

Voice-over gezocht? Dan zit je bij mij helemaal goed. Of je nu wilt informeren, enthousiasmeren, uitleggen of een mooi product wilt verkopen: mijn voice-over gaat jou helpen. Gebruik mijn stem voor jouw verhaal en je weet zeker dat je doelgroep luistert, welke dat ook is.

Van die snelle online millennial, de huisvrouw die thuis even een kopje thee drinkt voor de TV, tot de workaholic die altijd in de auto zit en de radio aan heeft staan. Voice-overs uit mijn studio zijn geschikt voor alle soorten media en campagnes en klinken altijd naturel en geloofwaardig.

 • Bedrijfsvideo’s

  Zo ben spreek ik regelmatig in voor PostNL, over hun bedrijfsveranderingen. Maar ook over gemeentelijke belastingen, hoe het nieuwste antisnurk apparaat van Philips werkt en waarom recyclen belangrijk is. Altijd met naturelle vriendelijke tone of voice.

 • E-learnings

  En goede E-learning is duidelijk, maar ook leuk en prettig om naar te luisteren. Onder andere grote banken en mobile providers vragen mij om hun interne E-learnings in te spreken, want de balans tussen informatief en enthousiasmerend is voor mij gesneden koek.

 • Voicemails

  Als professioneel bedrijf, groot of klein is je telefoonsysteem een belangrijk visitekaartje. Met een professioneel ingesproken voicemail word je beller vriendelijker ontvangen, ook al moeten ze soms even wachten....

 • Commercials

  En natuurlijk commercials. Voor radio, TV en internet. Zo ben ik de vaste stem van HUBO, Philips verzorging en Sony Music. Maar ook de kleine bedrijven krijgen al mijn aandacht. Vanuit mijn studio krijgt iedereen de beste kwaliteit audio in de perfecte tone of voice.

Beluister mijn voice-over stem

Voordat ik inga op de details, wil je natuurlijk eerst weten waar het allemaal om draait. Mijn voice-over stem. Die zou ik omschrijven als vriendelijk, oprecht, natuurlijk, geloofwaardig en met gevoel. Soms luchtig, soms stoer. Maar altijd overtuigend. Ben je benieuwd of mijn stem jouw doelgroep aanspreekt? Beluister dan mijn demo's per tone of voice.

rondeel-arrow-01 copy

Jouw verhaal, mijn voice-over

Inmiddels heb ik al meer dan 1000 voice-overs gemaakt en ze zijn nooit hetzelfde. Elk verhaal wil ik op een unieke en passende manier inspreken. Daarom hou ik altijd rekening met jouw tone-of-voice. Hoe wil je overkomen op je doelgroep? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn; aan een paar steekwoorden heb ik genoeg, een storyboard of even een belletje heb ik genoeg. Net wast jij fijn vind. En kom je er niet uit welke kant je op wil? Geef mij de vrije hand en ik weet zeker dat ik gelukkig wordt van het eindresultaat.

Voice-Over Barbara Karel

Professionele voice-over studio

Mijn stem spreekt je aan? Tof, dat is stap één. Wat moet je vervolgens doen om een voice-over acteur in te huren? Dat verschilt per stemacteur. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je snel krijgt wat je wil, zonder poespas. Stuur me alle input die je hebt, dan zorg ik ervoor dat je binnen 1 werkdag, je script helemaal naar wens en perfect ingesproken retour hebt.
Hoe ik daarvoor ga zorgen? Heel simpel. Jij hebt de tekst, ik heb de rest. De stem, de apparatuur, de ervaring én de tijd. Je kunt mij inhuren voor een korte eenmalige voice-ove, maar ook voor een terugkerende videoproject, dan maken we een mooie package deal. En ik maak ze allemaal met evenveel liefde vanuit mijn eigen professionele studio.

rondeel-arrow-01 copy

Ik wil ook in dat rijtje 

Investeer in een professionele voice-over voor écht goed resultaat. Stuur een bericht en krijg vandaag nog antwoord.

Scroll To Top