Voice-over, for good

Al meer dan 15 jaar werk ik met mijn stem. Ik ben voice-over & stemacteur, maar ook copywriter, producer & audio regisseur. Met mij boek je een bak skills. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte voice-over. Opdrachtgevers waar ik blij van word maak ik écht blij met knalgoede en duurzame audio.

BEWUST

Mijn voice-over portfolio bestaat uit opdrachtgevers waar ik me mee kan identificeren. Daardoor maak ik de wereld een beetje mooier met mijn stem. Dat wil jij toch ook?!

SKILLS

Door mijn jarenlange ervaring als stemacteur, VJ voor MTV, DJ voor 3FM én producer voor advertising geef ik elke soort voice-over de perfecte flow. Kort of lang, altijd vanuit mijn hart.

HIGH-END

Vanuit mijn professionele in house studio lever ik binnen één werkdag de perfecte voice-over. Maar live regisseren kan ook altijd, dan heb je zelfs binnen een uur je topnotch audio in house.

GOOD VIBES

Positiviteit brengt ons allemaal verder. Een fijne werkflow, good vibes en super blije opdrachtgevers, daar sta ik voor. Wedden dat je me vaker booked?

Voice-over & stemacteur, for good.

‘Ja klinkt leuk, maar wat bedoel je daar nou mee?’ Hoor ik je denken.

Niks ingewikkelds hoor, tis heel easy. Het is gewoon waar ik voor sta als mens én als stemactrice. Het zijn het de basics, ingebakken in mijn systeem waar ik elke dag mee leef en werk. Gewoon goed doen. Een paar kleine voorbeeldjes: Ziet de caissière bij de supermarkt er leuk uit, dan geef ik haar zeker een complimentje. Loop ik een treincoupe vol onbekenden binnen dan zal ik altijd even groeten en vrolijk naar iedereen lachen. Gooi je afval zomaar op straat, dan krijg je de wind van voren net als dat ik zwerfafval op het strand natuurlijk even in de prullenbak gooi.

Ik geloof in Goed met een hoofdletter, daardoor ben ik een (zo goed als kan) goed mens én een goede stemacteur. Je krijgt van mij nooit afgeraffeld werk dus als ik niet ultra tevreden met de voice-over ben wordt de audio niet verzonden. En ik neem alleen maar opdrachten aan waar ik achter sta.

‘Ok tof. Maaruh high-end voice-over, wat is dat dan?’

Mijn audio studio is een hele echte. Niet een do-het-zelf ingetimmerd hok in een kast, maar gebouwd door professionele studiobouwers. Kostte een paar knaken, maar dan heb je ook wat. Het is een box-in-box-studio zoals dat heet. Een kamer in een kamer, die geen contact maakt met het huis. Ultra geïsoleerd, akoestisch helemaal gefinetuned en zelfs de vloer is zwevend. Daardoor maakt de studio geen contact met het huis heb je dus ook nooit last van ‘ruis’ of vervelende bijgeluiden. Zodoende kan ik áltijd inspreken, snel schakelen en lever ik áltijd high-end audio. Zelfs als de stoep wordt opengebroken.

‘Leuk hoor, maar waar werk je verder mee?’

Om echt “lekkere’ voice-overs te maken werk ik met de nieuwste techniek. Protools natuurlijk, een topnotch interface (Universal Audio) en een serieuze MiC die perfect bij mijn stem past. De AKGC41 XLII.

Alles staat klaar om binnen no-time de perfecte voice-over te maken. Je kan me via een inbellink live regisseren. En zit jij zelf in een recording studio, dan kun je zelfs inprikken hier. Zo heb je jouw materiaal direct klaar voor gebruik.

‘Dat klinkt goed inderdaad, maar waarom bén jij stemacteur for good?’

Mijn media carrière begon bij MTV, waar ik mijn eigen formats bedacht en scripts schreef. Vervolgens ben ik door gegaan naar 3FM, waar ik mijn eigen radio programma maakte. in die tijd werd ik de station voice van NPO3.

Maar wat heel veel mensen niet weten is dat ik vóór MTV een glansrijke carrière had als producer in de reclamewereld. Daardoor ben ik creatief en tekstueel sterk. En dat is een enorme meerwaarde voor het inspreekwerk dat ik doe. Mijn stemacteur skills in combinatie met mijn media en advertising ervaring zorgen dat jij altijd de beste versie van je tekst ingesproken krijgt. Een voice-over die perfect ‘flowed’ met je productie. Ik regel dat.

Kortom, voice-over for good. 

‘Wow, SOUNDS GOOD. 😉 Now proof it!’

Sure. Lees hieronder wat mijn opdrachtgevers zeggen over mijn voice-over werk.

Echte reviews

DOWNLOAD
voice-overs

DEMO 2024
CORPORATE
OPGEWEKT
FRIS
NATUREL
MEELEVEND
INFORMATIEF
OVERTUIGEND
TRAILER
EDUCATIEF
DOCU
ENGLISH
SHARE THESE GOOD voice-over VIBES

FAQ

VOICE-OVER
VRAGEN

* Geen productie is hetzelfde, maar om je een idee te geven: webvideo 0-250 woorden: 250,- Radio commercial landelijk vanaf 500,- en een TV commercial landelijk vanaf 650,- . Wil je precies weten wat de prijs is voor het inspreken van jouw voice-over tekst? Stuur me dan een bericht! 

*Voor teksten tot 500 woorden is de standaard max 1 werkdag. Langere voice-over teksten worden altijd in overleg ingeplanned, maar zijn natuurlijk ook altijd klaar wanneer jij dat wil. 

* De prijs is altijd inclusief een retake op intonatie of inpreek vergissingen. Tekstwijzigingen achteraf worden doorberekend, maar mocht het een keertje voorkomen en om een klein dingetje gaan, dan regel ik dat natuurlijk gratis voor je. 

* Nee, ik zeg niet zomaar overal ‘JA’ op. Het is voor min heel belangrijk dat ik me als mens kan vinden in een tekst. Wil je weten of wij een match zijn? Stuur me je script en ik laat het je gelijk weten.

BOOK ME

© 2024 All Rights Reserved