VOICE-OVER

WITH A SMILE

double_down_arrow_pointing_point-512

Knappe Voice-over gezocht?

Alsof het wat uit maakt hoe ik er uit zie....maar ik klink wel lekker, knap lekker! Dus dat is fijn. En ik ben ook gewoon goed in wat ik doe. Een vakvrouw met een berg ervaring, een bak knowhow en één van de beste homestudio's van het land. Voice-over, with a smile.

Wat ik kan

Door mijn jarenlange TV, radio en voice-over ervaring weet ik hoe je elke doelgroep aanspreekt. Van die snelle millennial op zijn mobiel, de huisvrouw met een kopje thee voor TV, de workaholic achter zijn computer.... Ik spreek ieders taal. Soms lief soms krachtig, áltijd authentiek en oprecht. Luister en download hier mijn nieuwste voice-over demo's, om ze in alle rust nog eens terug te luisteren of te delen.

double_down_arrow_pointing_point-512

Voice-over for life

Het is een heus vak: voice-over. Het is dat er geen diploma voor bestaat, maar na 15 jaar inspreken van alle soorten producties voor all media in het Nederlands én Engels geloof ik dat ik wel een heuse voice-over vakvrouw ben.

Mijn voice-over carrière begon bij MTV.

Naast presenteren en de hele wereld over reizen om de grote sterren te interviewen, sprak ik daar voor het eerst commercials in én natuurlijk mijn eigen TV programma’s. Toen ik daarna bij 3FM zat als radio DJ ging het balletje echt rollen. Ik werd de zenderstem van NPO3. Ik had daar zoveel plezier in, dat ik er mijn vak van wilde maken. En dus moest er in 2011 een home-voice-overstudio komen. Die bouwde ik met een vriend op zolder en ik kocht gelijk goede gear. En TLM103 MiC, Symetrics528E processor en een Apple computer met Protools. En toen was mijn geld op. En moest ik alle techniek nog leren.

Avond aan avond heb ik youtube tutorials gekeken om alle techniek onder de knie te krijgen. Alhoewel ik al veel voice-overs had ingesproken op locatie moest ik het nu helemaal zelf doen, dus meters, nee kilometers maken. Na een jaar oefenen en klooien ging de studio me ‘eigen’ voelen. Ik raakte in mijn element. Er kwamen steeds meer opdrachten binnen en iedereen was altijd blij met mijn werk en sound. Nu 10 jaar later zit ik hier in de sjiekste custom-made voice-over studio van het land. In 2020 heb ik mezelf getrakteerd op een high-end audio studio. En ik ben hier dolgelukkig.

Voice-over with a smile. Het is mijn grote liefde. Naast mijn gezin steek ik er al mijn tijd (en geld) in. En dus beloof ik je. Als ík een voice-over voor je maak, krijg je me daar een potje goede mooie high-end audio, joh. Feest!

Voice-over for life, that’s me. And I love it.

Barbara Karel demo 2023

WAAROM BARBARA...

  • Oprecht en karaktervol stemgeluid
  • Zeer professioneel
  • Denk mee waar kan
  • Tilt je productie naar de next level
  • Herkenbare vertrouwde stem
  • Begrijpt elke doelgroep
  • maar ook elke opdrachtgever!
  • Staat garant voor een fijne samenwerking
  • Altijd high-end audio
  • Levering binnen een werkdag (tot 500 woorden)

 

Ik wil meer weten

Stuur je vraag en krijg vandaag nog antwoord. Hiephoi!