voice-over tekst

Je voice over script gestyled tot in de puntjes.

Van zwoele Spotify banners tot frisse verhalen. Van energieke radiocommercials tot rustige E-learnings. Mijn opdrachten zijn zo gevarieerd, er is er geen één hetzelfde, maar ze moeten wel allemaal anders én perfect klinken. En dat is nou precies wat zo leuk is aan mijn vak. Het creatieve. Het maken, het meedenken, het finetunen van jouw voice over script. Net als de styling van je outfit. 

Het moet gewoon ‘kloppen’. Ik leg het je uit.

Als je naar naar het strand gaat trek je graag een comfi outfit aan. Natuurlijk met bijpassende sandalen en het liefst nog een mooie bloem in je haar of een paar kick-ass oorbellen. Daardoor voel je je goed. Ga je naar je werk gaat en je bent bijvoorbeeld eigenaresse van een biologisch kaaswinkeltje dan trek je je stoere overal aan. Maar ben je makelaar en zit je in de high class villa’s, dan ga je naar je werk in een strak pak of in ieder geval casual sjiek, zakelijk en vooral overtuigend.

Zo werkt het ook met je voice over script. De tone of voice, oftewel de styling, moet perfect matchen met de productie, want om nou in een strak pak naar het strand te gaan is ook zo wat. Daarom zorg ik dat jij helemaal happy en stralend de deur uit gaat. Nou uh..dus de markt op in jouw geval.

Met een strak voice over script, prefect ingesproken.

Wist je dat de meeste van mijn opdrachtgevers (lees bedrijven klein en groot) bij me terug komen voor een volgende voice over sessie. Ze zijn altijd oprecht blij met mijn werk. ‘Klinkt goed!’ ‘Wow, wat mooi’ en ‘Super professioneel’ hoor ik regelmatig. Topnotch stylist van je voice script, it’s me. Zodat jij met een gerust hart de wijde wereld in kan met je productie. Luister en kijk hier naar happy opdrachtgevers in alle soorten en maten.

Meer leren? Bekijk hier mijn webinar met Jente Kater van Voicebooking over het schrijven van een tekst in spreektaal!

Mooie dag,

Barbara

Nog meer lezen.

AI Voice-over

AI voice-over

AI voice-over… Vroeger noemden we het vooruitgang, nu wordt Artificial vooral gezien als bedreiging. Maar is dat terecht? Lees én hoor hier waarom niet.

Lees meer
voice over worden

Voice Over worden

Je wilt graag ‘Voice Over worden’. Eigen baas, creatief, zelf je uren bepalen, werken vanuit huis. Helemaal 2024! Maar hoe doe je dat? zo!

Lees meer

Automatsich meelezen? Abonneer je op VOICELAND en ontvang elk KWARTAAL een lekker VOICE verhaal.

voice-over en stemacteur Barbara Karel palmboom

© 2024 All Rights Reserved