Voice-over studio

HIGH-END AUDIO VOOR ELKE PRODUCTIE

Page breaker

VOICE-OVER MET eigen studio

Een voice-over studio, die heb ik. En een goeie ook. Gewoon in huis. Nou ja, noem het maar gewoon. Wie heeft er nou een high-end audio studio met soundproof vocalbooth in huis? Ik dus. Professioneel, fijn om in te werken en bovenal: hij klinkt top! En aangezien hij in huis is, kan ik altijd snel schakelen. Zo lever ik de meeste opdrachten binnen één werkdag aan. En wil je live mee luisteren en regisseren? Ook dat kan. Via Sessionlink of Skype kan jij en (en je klant) er live bij zijn en kun je me helemaal aansturen. Voor een perfecte voice-over nog dezelfde dag in je mailbox.

Voice-over Studio Specs.

SOUNDPROOF VOCAL BOOTH, MET EEN MOOIE EN CLEANE SOUND.

MiC: AKG C414 XLII, OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN WAT EEN LEKKER GELUID.

IK WERK MET PROTOOLS OP APPLE.

EN DE MOGELIJKHEID TOT LIVESESSIE, CREATIVE CONTROL DUS.

STUDIO BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

In 2011 heb ik mijn voice-over studio gebouwd en sindsdien heb ik hier duizenden uren doorgebracht. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik op alle vlakken (die een voice-over volgens mij moet hebben) een pro ben. Naadloos tekstgevoel, jezelf kunnen regisseren én de techniek. Ook grote campagnes kan ik heel goed in mijn eigen studio opnemen. Alhoewel ik ook altijd graag naar de klant toe ga natuurlijk.

Het mooie van zo’n eigen studio is dat het de opdrachtgever niks extra kost. Die studio is gewoon bij de prijs inbegrepen. Dat bespaart je dus geld, want een externe studio huren kost je al gauw een paar honderd Euro extra, op zijn minst. Bij mij dus niet, gewoon all in.

STANDAARD MASTERING, OOK BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

De meeste opdrachtgevers willen de audio standaard 'kaal' aangeleverd, dus zonder mastering, zodat ze het zelf helemaal naar eigen smaak kunnen afmixen. Heb je daar de mensen of het budget niet voor, dan kan ik de audio standaard masteren. Deze gemasterde audio is perfect voor webvideo's en bedrijfsfilms. Zo klinkt jouw productie net iets vetter en daar hoef je helemaal niets extra's voor te betalen. Ook bij de prijs inbegrepen! Laat het van te voren wel even weten en het wordt geregeld.

EXTRA  POSTPRODUCTIE

Heb je speciale wensen of wil je je audio helemaal schoon geknipt, ge-edit op je video, gemixed met muziek of zelfs soundeffects? Ook dat kan. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden, maar ik maak het graag en goed in orde voor je. Just let me know.

ALTIJD HIGH-END AUDIO

Dus, wil jij high-end audio voor een betaalbare prijs? Perfect voor internet, TV of radio? Dan zit je bij mij helemaal goed. Mijn studio staat elke dag aan. En voor elke opdracht groot of klein, altijd de beste kwaliteit. Oh ja! De prijs is áltijd inclusief een intonatie correctieronde.

 

Laten we knallen!

Gewoon goed en zelfs nog beter. Mijn werk maakt jouw productie helemaal af. Meer weten? Stuur een bericht en krijg vandaag nog antwoord.