VOICE-OVER MET EIGEN STUDIO

Een voice-over studio, die heb ik. En een goeie ook. Gewoon in huis. Nou ja, noem het maar gewoon. Wie heeft er nou een high-end audio studio in huis? Ik dus. Professioneel, fijn om in te werken en bovenal: hij klinkt meer dan geweldig! Fonkelnieuw en gebouwd door hele serieuze en ervaren studiobouwers. Knetter soundproof en akoestisch meer dan uitgedacht. Een topnotch voice-over studio dus. Ik durf er zelfs wel een wedje op te leggen dat mijn studio beter klinkt dan veel dure externe studio's.

Barbara Karel, AKG C414 XLII

TOPNOTCH STUDIO BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

Het fijne van deze voice-over studio is, jij krijgt prachtige high-end audio en je hoeft er geen cent meer voor de betalen! Daar komt bij, hij is in huis, dus ik kan heel snel schakelen. Alle opdrachten tot 250 woorden lever ik binnen één werkdag aan. En wil je er live bij zijn om te regisseren? Ook dat kan. Boek dan een 'creative control sessie' en je krijgt de door jezelf geregiseerde audio binnen een uur in je mailbox. 

voice-over studio specs

HIGH-END SOUNDPROOF STUDIO, MET EEN PERFECTE & CLEANE SOUND.

MiC: AKG C414 XLII

PROCESSOR: APOLLO TWIN X

MAC MINI M1 & PROTOOLS 2021

EN DE MOGELIJKHEID TOT LIVESESSIE, CREATIVE CONTROL DUS.

double_down_arrow_pointing_point-512

maar wat krijg je dan precies?

Sowieso krijg je altijd meerdere goede takes, zodat je zelf de perfecte montage kan maken. De prijs is ook altijd inclusief een intonatie retake, mocht je toch nog iets anders willen.

De meeste opdrachtgevers willen de audio standaard 'kaal' aangeleverd, dus zonder mastering, zodat ze het zelf helemaal naar eigen smaak kunnen afmixen. Heb je daar de mensen of het budget niet voor, dan kan ik de audio standaard gemastered aanleveren. Deze gemasterde audio is perfect voor webvideo's en bedrijfsfilms. Zo klinkt jouw productie super professioneel en daar hoef je helemaal niets extra's voor te betalen. Bij de prijs inbegrepen! Laat het van te voren even weten en het wordt geregeld.

EXTRA  NABEWERKING

Heb je speciale wensen of wil je je audio ge-edit op je video, gemixed met muziek of zelfs soundeffects? Ook dat kan. Daar zijn wel wat extra kosten aan verbonden, maar ik maak het graag en goed in orde voor je. Just let me know.

Altijd HIGH-END AUDIO

Dat klinkt goed, een voice-over van de beste kwaliteit, zonder extra studio kosten?  Mijn voice-over studio staat elke dag aan, voor elke opdracht groot of klein.

Laten we KNALLEN

Ga ook voor een high-end eindproduct! Mail me, dan maak ik er echt wat moois van.