Voice-over studio

HIGH-END AUDIO VOOR ELKE PRODUCTIE

Page breaker

VOICE-OVER MET eigen studio

Een voice-over studio, die heb ik. En een goeie ook. Gewoon in huis. Nou ja, noem het maar gewoon. Wie heeft er nou een high-end audiostudio in huis? Ik dus. Professioneel, fijn om in te werken en bovenal: hij klinkt meer dan geweldig! Fonkelnieuw (Sept 2020) en gebouwd door hele serieuze en ervaren studiobouwers. Knetter soundproof en akoestisch meer dan uitgedacht. En topnothc voice-over studio dus. Ik durf er zelfs wel een wedje op te leggen dat mijn studio beter is én klinkt dan veel dure externe studio's die je voor flink prijskaartje kan huren.

Het fijn van deze studio is, jij krijgt prachtige high-end audio en je hoeft er geen cent meer voor de betalen. Woopwoop! Daar komt bij, hij is naast mijn slaapkamer dus ik kan heel snel schakelen. Alle opdrachten lever ik binnen één werkdag aan. En wil je er live bij zijn om te regisseren? Ook dat kan. Via Sessionlink, Skype of gewoon facetime kan jij er bij zijn en kun je me helemaal aansturen. Voor een perfecte voice-over nog dezelfde dag in je mailbox.

Voice-over Studio Specs.

HIGH END SOUNDPROOF STUDIO, MET EEN PERFECTE & CLEANE SOUND.

MiC: AKG C414 XLII, OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN WAT EEN LEKKER GELUID.

PROCESSOR: SYMETRIX 582E

PROTOOLS OP APPLE.

EN DE MOGELIJKHEID TOT LIVESESSIE, CREATIVE CONTROL DUS.

STANDAARD MASTERING, OOK BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

De meeste opdrachtgevers willen de audio standaard 'kaal' aangeleverd, dus zonder mastering, zodat ze het zelf helemaal naar eigen smaak kunnen afmixen. Heb je daar de mensen of het budget niet voor, dan kan ik de audio standaard masteren. Deze gemasterde audio is perfect voor webvideo's en bedrijfsfilms. Zo klinkt jouw productie net iets vetter en daar hoef je helemaal niets extra's voor te betalen. Ook bij de prijs inbegrepen! Laat het van te voren wel even weten en het wordt geregeld.

EXTRA  POSTPRODUCTIE

Heb je speciale wensen of wil je je audio helemaal schoon geknipt, ge-edit op je video, gemixed met muziek of zelfs soundeffects? Ook dat kan. Daar zijn wel wat extra kosten aan verbonden, maar ik maak het graag en goed in orde voor je. Just let me know.

ALTIJD HIGH-END AUDIO

Dus, wil jij high-end audio voor een betaalbare prijs? Perfect voor internet maar ook TV en radio? Dan zit je bij mij helemaal goed. Mijn studio staat elke dag aan. En voor elke opdracht groot of klein, altijd de beste kwaliteit. Oh ja! De prijs is áltijd inclusief een intonatie correctieronde.

 

Laten we knallen!

Gewoon goed en zelfs nog beter. Mijn werk maakt jouw productie helemaal af. Meer weten? Stuur een bericht en krijg vandaag nog antwoord.