Voice-over tarieven

WAT ZIJN DE PRIJZEN?

double_down_arrow_pointing_point-512

Wat is nou een ‘normaal’ voice-over tarief?

En waar baseer je die op? De tarieven van voice-over of stemacteur zijn al even divers als de stemmen zelf. Talent, ervaring en kwaliteit bepalen de prijs. Net als bij iedere andere dienst. De chefkok met de meeste creativiteit, ervaring, de sjiekste keuken en de beste ingrediënten kan meer vragen dan thuiskok die net komt kijken. En zo werkt het ook met voice-over tarieven.

Kijk verder dan het tarief

Ik ben niet de goedkoopste en ook niet de duurste, maar ik sta wel garant voor professionaliteit én kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten producties, een eigen gloednieuwe high-end studio, naadloos tekstgevoel én creatieve know-how. Je zult zien dat mijn voice-over werk echt een meerwaarde is voor jouw productie. En dan maakt die €50,- meer of minder echt niet meer uit.

Voice-over vrouw

Webvideo, vanaf 250,-

E-learning, vanaf 200,-

Voicemail vanaf 100,-

Social Media add vanaf 250,-

Commercials, prijzen op aanvraag

En uiteraard krijg je een fijne korting bij de afname van 3 of meer producties voor ÉÉn merk in één keer.  

vaste klanten korting

Naast mijn gemiddelde voice-over tarieven heb ik ook korting! Zo maak ik een lekkere packagedeal voor je als je meerdere producties in één keer af neemt en krijg je een verrukkelijke ‘vaste-klanten-korting’ van 10% als je voor één merk minimaal 10 producties per jaar door mij laat inspreken. Zo werken we samen aan een prachtcampagne voor een fijne prijs.

Gemiddeld voice-over tarief, maar wel Átijd high-end audio.

Voor de prima prijs krijg je dus wel steengoede audio. Opgenomen in mijn high-end studio die uiteraard is voorzien van de beste techniek. Je krijgt altijd kraakheldere audio, zonder gratis ruis of galm. En teksten tot 250 woorden binnen één werkdag geleverd.

Een high-end eindproduct voor een eerlijke prijs, dat is waar ik voor sta. Let's go!

double_down_arrow_pointing_point-512

Wat kost jouw voice-over?

Elke productie is anders dus stuur me een bericht, dan krijg je vandaag nog een exacte prijsopgave retour. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Contact Nederlands