Voice-over tarieven

WAT ZIJN DE PRIJZEN?

rondeel-arrow-01 copy

De tarieven van voice-over artiesten zijn al even divers als de stemmen zelf. Maar wat is nou een ‘normaal’ voice-over tarief? Eigenlijk kun je op basis van een getal en een stem geen uitspraken doen. Want een goede voice-over artiest heeft niet alleen een karakteristieke stem, maar ook een professionele studio. En natuurlijk de kennis, ervaring én tijd om precies te maken wat jij zoekt. Als jij vervolgens merkt wat een goede voice-over jou oplevert, dan maakt die €50,- meer of minder echt niet meer uit.

Kijk verder dan het tarief

Elk bedrijf wil kwaliteit, maar sommige mensen staren zich alsnog blind op voice-over tarieven. “Voor het tarief van voice-over A kunnen we voice-over B twee keer inhuren!” De keuze lijkt dan snel gemaakt. In ieder geval als het aan de financiële afdeling ligt. Maar is dat verstandig? Ik vind van niet. Jouw klanten reageren op de stem die het beste bij jouw bedrijf past, niet op de voice-over artiest die toevallig het goedkoopste was. Investeer liever in iemand met jarenlange ervaring, steengoede apparatuur, verstand van tone-of-voices, naadloos tekstgevoel én de wil om jouw verhaal perfect te vertellen.

voice-over tarieven

Mijn voice-over tarief

Je bent vast benieuwd naar mijn voice-over tarieven (ook al gaat het om het resultaat). Het is heel simpel: Niet duur, niet goedkoop, maar zeker een goede investering.

 

WEBVIDEO EN E-LEARNING VANAF 175,-

VOICEMAIL VANAF 75,-

RADIOCOMMERCIAL LANDELIJK VANAF 500,-

TV COMMERCIAL LANDELIJK VANAF 650,-

 

 

 

Deze voice-over tarieven gelden bij opname in eigen studio en zijn dus inclusief studiokosten én een intonatie correctieronde. Maar ook mastering is mogelijk. En wat dacht je van een creative control sessie? Via Appear-in, Skype of Source-Connect Now kun je live meeluisteren én bijsturen waar nodig. Dan heb je de perfecte audio dezelfde dag nog in huis!

Gemiddeld tarief, bovengemiddelde audio

Voor dit schappelijke tarief krijg je steengoede audio. Gemaakt in mijn professionele studio die uiteraard is voorzien van de nieuwste techniek. En dankzij mijn soundproof vocal booth krijg je altijd kraakheldere, high-end audio, zonder extra gratis ruis of galm. Daarnaast spreek ik in met een écht goede studio microfoon die perfect bij mijn stem past, de AKC C414XLII.

Het type MiC zegt je misschien niet zo veel, maar kenners springen nu een gat in de lucht. Voor de niet-kenners: vergelijk de microfoon met een instrument. Sommige muziek wordt gemaakt met een fluitje van een cent, maar ik gebruik liever een glanzende saxofoon. Mijn AKC C414XLII, dus.

Een high-end eindproduct voor een eerlijke prijs, dat is waar ik voor sta.

Wat kost jouw voice-over

Ben je benieuwd wat jouw audioproductie exact gaat kosten? Stuur me een mail, dan krijg je vandaag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave.