Voice-over tarieven

WAT ZIJN DE PRIJZEN?

Page breaker

De tarieven van voice-over of stemacteur zijn al even divers als de stemmen zelf. Maar wat is nou een ‘normaal’ voice-over tarief? Mijn tarieven zijn in ieder geval gemiddeld. Nee, ik ben niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Ik sta wel garant voor altijd perfecte kwaliteit. Een professionele voice-over heeft niet alleen een karakteristieke stem, maar ook een high-end studio. En natuurlijk de kennis, ervaring én tijd om precies te maken wat jij wil. Als jij vervolgens merkt wat een goede voice-over jou oplevert, dan maakt die €50,- meer of minder echt niet meer uit.

Kijk verder dan het tarief

Elk bedrijf wil kwaliteit, maar sommige mensen staren zich alsnog blind op voice-over tarieven. “Ja, maar voice-over A doet het voor 50,- minder!” De keuze lijkt dan snel gemaakt. In ieder geval als het aan de financiële afdeling ligt. Maar is dat verstandig? Ik vind van niet. Jouw klanten reageren op de stem die het beste bij jouw bedrijf past, niet op de voice-over artiest die toevallig het goedkoopste was. Investeer liever in een stemactrice met jarenlange ervaring, met een eigen topnotch audiostudio, naadloos tekstgevoel en je aanvoelt. 

Mijn voice-over tarief

Je bent vast benieuwd naar mijn voice-over tarieven. Hieronder een aantal basistarieven, voor mijn hele tarievenlijst mag je altijd contact opnemen.

BEDRIJFSFILM/WEBVIDEO VANAF 175,-

E-LEARNING VANAF 175,- 

VOICEMAIL EN VOICERESPONSE VANAF 100,- 

RADIOCOMMERCIAL LANDELIJK 600,- 

TV COMMERCIAL LANDELIJK 800,- 

SOCIAL MEDIA COMMERCIAL VANAF 250,- 

PREROLL vanaf 500,- 

Deze voice-over tarieven gelden bij opname in eigen studio en zijn dus inclusief studiokosten én een intonatie correctieronde.

De hierboven genoemde prijzen zijn exl 21% btw en zijn gebaseerd op 1 jaar buy-out. 

Staat jouw productie er niet tussen of heb je vragen? Stuur me een bericht en ik beantwoord je vraag vandaag.

Gemiddeld tarief, maar wel altijd high-end audio.

Voor dit gemiddelde tarief krijg je dus wel steengoede audio. Opgenomen in mijn nieuwe studio die uiteraard is voorzien van de beste techniek. Je altijd kraakheldere audio, zonder gratis ruis of galm. Daarnaast spreek ik in met een high-end microfoon die perfect bij mijn stem past, de AKG C414XLII. Het type MiC zegt je misschien niet zo veel, maar vergelijk het met een instrument. Sommige muziek wordt gemaakt met een fluitje van een cent, ik gebruik een sjieke saxofoon. Mijn gouden AKG C414XLII, dus.

Een high-end eindproduct voor een eerlijke prijs, dat is waar ik voor sta.

Wat kost jouw voice-over?

Elke productie is anders dus stuur me een bericht, dan krijg je vandaag nog een exacte prijsopgave retour. Uiteraard geheel vrijblijvend.