NIEUWE STUDIO IS AAN!

Barbara Karel
09 sep 2020

MIJN NIEUWE STUDIO IS AAN! TESTING ONE TWO.

Tjemig ja man, hij doet het hoor, als een malle. Die gruwelijke studio die ik hier in huis heb laten bouwen is echt de droom van elke voice-over. En ik heb het niet over even een vette voclabooth hè…..NEE…ik heb een hele nieuwe studio laten bouwen. Box-in-box zoals dat met een sjieke naam heet. Dus een kamer ín een kamer die helemaal los staat van het huis met een zwevende vloer. Super soundproof, super akoestisch verantwoord en ook nog eens gemaakt van duurzame materialen, zoals de duurzame hennepwol uit Portugal.

Tis bizar hoe geluid werkt. Geluid is als water…

Het lekt overal doorheen, door de kleinste kieren, maar als je een studio laat bouwen door mensen die er echt verstand van hebben kun je baantjes trekken van hier tot en met Tokio.

Zie mijn studio als een Olympisch zwembad…najaaa dat is wel wat overdreven misschien qua oppervlakte ;-)… maar het is is ruim, het is doodstil, het water (geluid dus) is kraakhelder en ik voel me hier vrij als een vis. Ik kan in mijn studio bewegen, zingen, dansen en vooral prachtige voice-overs maken. Beter wordt het niet. En ik zit voor je klaar. Boek me nu en binnen 1 werkdag heb jij perfecte high-end audio voor een heerlijke prijs.

Joe, Barbara

Inspirerend? Deel dit bericht!