VOICE-OVER | studio

VOOR ELKE PRODUCTIE

Page breaker

Stemactrice voor elke productie

Een voice-over moet altijd perfect matchen met jouw productie, want een goed verhaal begint met een goede inspreekstem. Een tone of voice in gedachten die je hier niet hebt gehoord? Vraag een gratis proefopname aan. Dan weet je zeker of ik bij je pas. En demo's downloaden doe je hier.

Page breaker

Maar wat kost het dan?

Elke productie is anders. Lang, kort, wil je audio-nabewerking? En voor welke media is het.....? Je ziet, er zijn veel factoren die de prijs bepalen. Stuur me een mailtje met al je wensen dan krijg je vandaag nog een exacte en uiteraard geheel vrijblijvende prijsopgave terug.

WAAROM BARBARA...

  • Een natuurlijke sound met een tikkie stoer
  • Bekende stem van TV en radio, voor een vertrouwd gevoel
  • Verplaatst zich gemakkelijk in elke doelgroep,
  • maar ook in elke opdrachtgever!
  • Levert teksten tot 500 woorden altijd binnen 1 werkdag ingesproken aan
  • 100% tevredenheidsgarantie: nog nooit een ontevreden klant
Stemdemo voiceover stemactrice Barbarakarel

ERVARINGEN

"Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken".

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

Page breaker

Stel hier je vraAG.

Click or drag a file to this area to upload.
=