VOICE-OVER

DEMO'S

double_down_arrow_pointing_point-512

STEMDEMO'S

Lekker veel voice-over demo's, download ze hier. In alle genres en verschillende tone of voices. Handig om even in alle rust te beluisteren wanneer jij dat wil. Of te laten horen aan je team of je opdrachtgever. In MP3, dus je kan ze zo doorsturen.

TOF, MAAR IK WIL MEER HOREN

Word je enthousiast van mijn stemgeluid, maar twijfel je of ik wel echt bij jouw productie pas? Stuur me je script of tekst en ik spreek geheel vrijblijvend, een sample voor je in. Dan weet je gauw genoeg of wij een gouden match zijn.

double_down_arrow_pointing_point-512

WAAROM BARBARA...

  • Oprecht en karaktervol stemgeluid
  • Denkt mee en goed te regisseren
  • Tilt je productie naar de next level
  • Bekend van TV en radio
  • Begrijpt elke doelgroep
  • maar ook elke opdrachtgever!
  • Staat garant voor een fijne samenwerking
Barbara Karel demo 2023

ERVARINGEN

"Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken".

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

Meer weten? vragen mag altijd!