PUUR EN ECHT

Wat hebben een webvideo, een reclameboodschap en vrolijke animatie met elkaar gemeen? Het antwoord is: een verhaal dat je gelooft. Mijn voice-over stijl is losjes en natuurlijk, zeg maar: puur en rechtdoorzee. Gewoon oprecht en dat werkt. Daarnaast spreek ik door mijn jarenlange ervaring in de tv- en radiowereld de taal van verschillende doelgroepen. Doe er je voordeel mee en werk met me. Dan praten we natuurlijk eerst uitgebreid over het doel van je productie, de doelgroep en de tone of voice. Ik weet zeker dat je blij wordt van het eindresultaat.

DEMO'S PER TONE OF VOICE

Een voice-over moet altijd perfect matchen met jouw productie, want een goed verhaal begint met een goede inspreekstem. Een tone of voice in gedachten die je hier niet hebt gehoord? Vraag een gratis proefopname aan. Dan weet je zeker of ik bij je pas. En demo's downloaden doe je hier.

rondeel-arrow-01 copy

WAAROM BARBARA...

  • Een natuurlijke sound met een tikkie stoer
  • Bekende stem van TV en radio, voor een vertrouwd gevoel
  • Verplaatst zich gemakkelijk in elke doelgroep,
  • maar ook in elke opdrachtgever!
  • Levert teksten tot 500 woorden altijd binnen 1 werkdag ingesproken aan
  • 100% tevredenheidsgarantie: nog nooit een ontevreden klant
Stemdemo voiceover stemactrice Barbarakarel

ERVARINGEN

"Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken".

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

rondeel-arrow-01 copy

TARIEVEN

Vanuit mijn professionele studio lever ik altijd high-end audio aan, maar ik stap ook graag in de auto en dan kom ik naar je toe. (hieronder genoemde prijzen zijn excl. edit/mastering)

Radio commercial

Regionaal 150,-
Landelijk 600,-

TV Commercial

Regionaal 250,-
Landelijk 750,-

CORPORATE

Bedrijfsvideo vanaf 175,-
Voiceresponce vanaf 100,-

CONTACT 

Zin in een fijne samenwerking en een echt perfect eindproductie? Ik ben er klaar voor je ik beloof je, het wordt goed!

× Hi, wat kan ik voor je doen?