PUUR EN ECHT

Wat hebben een webvideo, een reclameboodschap en vrolijke animatie met elkaar gemeen? Het antwoord is: een verhaal dat je raakt. Dat een emotie teweegbrengt. Mijn stijl is losjes en natuurlijk. Zeg maar: puur en rechtdoorzee. Je boodschap komt hierdoor oprecht over. Daarnaast spreek ik door mijn jarenlange ervaring in de tv- en radiowereld de taal van verschillende doelgroepen. Besluit je met mij te werken? Dan praten we natuurlijk uitgebreid verder over het doel van je productie, de doelgroep en de tone of voice. En elke opdracht groot of klein voer ik met evenveel passie uit.

ERVARINGEN

"Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken".

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

rondeel-arrow-01 copy

WAAROM BARBARA...

  • Een naturelle sound met een tikkie stoer
  • Bekend van TV en radio, voor een vertrouwd gevoel
  • Verplaatst zich gemakkelijk in elke doelgroep,
  • maar ook in elke opdrachtgever
  • Levert teksten tot 250 woorden altijd binnen 1 werkdag
  • 100% tevredenheidsgarantie: nog nooit een ontevreden klant
BarbaraKarel voice-over11

TARIEVEN

Ik beschik over een eigen professionele audiostudio, dat scheelt kosten. Maar ik stap ook net zo lief in de auto en dan kom ik naar je toe. Voor een exacte prijs vraag je een offerte aan. (hieronder genoemde prijzen zijn excl. edit/mastering)

Radio commercial

Regionaal vanaf 150,-
Landelijk vanaf 500,-

TV Commercial

Regionaal vanaf 200,-
Landelijk vanaf 700,-

CORPORATE

Webvideo vanaf 175,-
Voiceresponce vanaf 75,-

CONTACT 

ZIN IN EEN FIJNE SAMENWERKING EN EEN ECHT GOEDE VOICE-OVER VOOR JOUW PRODUCTIE? IK BEN ER ER KLAAR VOOR EN IK BELOOF JE, HET WORDT GOED!