RECEPT: Tosti lekker Libanees

Barbara Karel
27 mrt 2021

Easy peasy tosti voor de lunch, boordevol goeds. Maar ook super lekker voor s’avonds natuurlijk.

Nodig (voor 2 personen)

  • Libanees platbrood, 4 stuks
  • Zak verse gewassen spinazie (400 gram)
  • Tomaat (2 grote stevigen)
  • Bakje humus (liefst iets met tomaat of paprika er door)
  • 150 gram kruimelige geitenkaas (of feta, kan ook)
  • Tosti-ijzer
  1. Smeer het platbrood in met een dikke laag humus (aan één kant natuurlijk duh…
  2. Vervolgens bedek je de humus met een flinke laag spinazie.
  3. Kruimel daarna flink wat geitenkaas over de spinazie.
  4. En bedek daarna de helft van je inmiddels gevulde platbrood met dunne plakken tomaat.
  5. Vouw dubbel.
  6. Toast het dubbelgevouwen brood in het tosti-apparaat tot de buitenkant lekker krokant is.

Eetse! Pas wel op, want de tomaten worden loeiheet en daar je kan flink je bakkes aan verbranden.

PS: bij deze tosti doe je dus géééén ketchup. Gewoon lekker zo op knagen.