VOICE OVER | STUDIO

VOOR ELKE BEDRIJF

Page breaker

Bedrijfsvideo's en animaties

Teksten tot 500 woorden ontvang je binnen 1 werkdag in meerdere goede takes, ingesproken terug. Dat is mijn gegarandeerde service, een vlotte levering en altijd goed. Zo kun jij, deze week nog, aan de wereld laten zien waar je voor staat. Demo's downloaden kan hier.

Amsterdam, opgewekt

Dijklander, informatief

Shign, naturel

Movisie, betrokken

I AM DIGITAL, stoer

AddContract, zakelijk

Page breaker

Maar wat kost het dan?

Nou, eigenlijk helemaal niet zo veel hoor. Mijn prijzen zijn gewoon gewoon gemiddeld. Mij audio is dat overigens niet. Die is àltijd high-end. Met een ervaren stemacteur met professionele studio verdien je je investering dus gemakkelijk terug. Meer weten? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en krijg vandaag nog antwoord. 

Een goede voice-over voor alle soorten producties

  • Bedrijfsvideo's en webvideo's
  • Apps
  • E-learnings
  • On- en offline presentaties
  • voiceresponse/voicemail
  • Radio- en tv-commercials
voiceover stemactrice stemacteur barbara karel

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken.

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voice-over als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

Page breaker

Neem CONTACT MET MIJ OP

Click or drag a file to this area to upload.
=