VOICE-OVER

VOOR ELK BEDRIJF

double_down_arrow_pointing_point-512

Bedrijfsvideo's en animaties

Het maken van een perfect matchende voice-over en een blije opdrachtgever, daar doe ik het voor. Binnen één werkdag aangeleverd vanuit mijn eigen high-end studio, zónder extra studiokosten. Dat is mijn gegarandeerde service, een vlotte levering en áltijd goed. Zo kun jij, deze week nog, aan de wereld laten zien waar je voor staat.

RAILPRO, Betrokken 

MILIEU DATABASE, INFORMATIEF

VIEF, STORYTELLING

TICKETSWAP, FRIS

I AM DIGITAL, URGENT

AUDIQUEEN, VERTROUWD

TNO, DAADKRACHTIG

THE DMA, ENGELS

ECOSTYLE, NATUREL

Maar ik kan nog veel eer verschillende tone of voices natuurlijk. Vraag een gratis custom sample aan, of download mijn nieuwste voice-over demo's hier.

Nice, Maar wat kost het dan?

Nou, eigenlijk helemaal niet zo veel hoor. Mijn prijzen zijn gemiddeld. Mijn audio is dat overigens niet. Die is àltijd high-end. Geschikt voor internet, radio én TV. Zonder extra kosten. Meer weten?  Stuur me een bericht krijg vandaag nog antwoord. 

Áltijd high-end audio

  • Webvideo's
  • E-learnings
  • On- en offline presentaties
  • Voiceresponse/voicemail
  • Radio- en tv-commercials
  • Audiotours
  • Social media advertenties
  • Podcasts
  • Instore
Strottenhoofd
double_down_arrow_pointing_point-512

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken.

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voice-over als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

Neem CONTACT MET MIJ OP

Meer weten over mijn werk? Stuur een mail en ik kom vandaag nog bij terug!

Contact Nederlands