Een goede stemacteur maakt het verschil

Een verhaal vertellen kan iedereen. Denk je. Maar een verhaal vertellen waar mensen écht naar luisteren en die ze vervolgens willen doorvertellen, is vakwerk. Als voice over is mijn stem mijn instrument. En met mijn jarenlange ervaring als inspreekstem weet ik exact hoe ik die moet bespelen. Wil je jouw webvideo of animatie een prettige flow geven, die je luisteraar boeit van begin tot eind? Ik duik graag de studio voor je in.

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Barbara levert goed werk met de snelheid van het geluid. Ze vertrouwt op onze expertise als er een speciale aanvraag binnen komt. Kortom, een verademing om mee te werken.

Koen Frederik Smit, castingdirector Voicebooking.com

ERVARINGEN

"Het is altijd fijn om met Barbara te werken. Ze is voor ons de vaste Philips voice-over geworden door haar vertrouwde stoere stem. Barbara reageert snel, werkt snel en levert kwaliteit. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens dat we graag weer bellen voor een nieuwe opdracht."

Amanda van Dommele, Producer DareCreative

ERVARINGEN

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

rondeel-arrow-01 copy

waar je mij zoal voor kunt vragen

  • Bedrijfsvideo's en webvideo's
  • Animaties
  • E-learnings
  • On- en offline presentaties
  • voiceresponse/voicemail
  • Radio- en tv-commercials
voiceover studio barbarakarel

Inspreken Webvideo's

 Heb jij een mooi verhaal geschreven en wil je graag snel je webvideo of animatie de wereld in sturen? Teksten tot 250 woorden ontvang je binnen 1 werkdag ingesproken in je mailbox. Dat is mijn gegarandeerde service, snelle levering en altijd goed. Zo kun jij snel aan de hele wereld laten zien waar je voor staat.

CollAction, vrolijk

GVB, tikkie stoer

Divosa, betrokken

UvA de Hub, naturel

Ibeleggen, jong zakelijk

Cendris, net even anders

rondeel-arrow-01 copy

Voice over TARIEVEN

Met een ervaren en authentieke stem laat je je productie scoren. Dus wil je zeker weten dat je klant luistert naar wat jij te zeggen hebt? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Met een professionele voice over verdien je je investering gemakkelijk terug.

Webvideo &

E-learning

vanaf 175,-  

 

VOICEMAIL &

GUIDELINE

vanaf 75,- 

EDIT &

MASTERING

vanaf 100,-

CONTACT

MAAK JE VIDEO ECHT AF MET EEN PROFESSIONELE VOICE-OVER. VANUIT MIJN EIGEN STUDIO LEVER IK SNEL AAN EN ZONDER EXTRA KOSTEN. VRAAG VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.