Reclame voice over

Hoe zet je je doelgroep aan tot actie? Met een stem die je gelooft en die je raakt. En dat begint met weten welke tone of voice gepast is, maar bovenal doe je dat met een voice-over die jouw taal spreekt. Ik spreek heel veel talen, die van elk mens. En altijd vriendelijk en warm. Een commercial die de juiste snaar raakt blijft hangen in het hoofd van je doelgroep. Wil je zeker weten dat jouw doelgroep écht hoort wat jij te zeggen hebt? Laten we dan samen werken aan een perfecte commercial. Ik kijk er naar uit. Fijne dag, Barbara

ERVARINGEN

"Barbara is een zeer veelzijdige en professionele voice-over. Of het nou een snelle opname sessie is vanuit haar eigen studio of een langere opname bij ons. Het is altijd een feest om met haar te werken."

Guido Elenbaas, Audio Visueel Producer Wenneker

ERVARINGEN

“Als producent sta je vaak onder druk door strakke deadlines. Wat is het dan heerlijk om te werken met Barbara. Altijd super snelle levering, altijd 100% inzet, altijd resultaat en altijd een glimlach. Het mooie aan Barbara vind ik dat ze elke klus serieus neemt. Elke opdracht, groot of klein, wordt professioneel uitgevoerd. Aanrader!

Ferry van der Heijden, owner Lekker Hip Audio

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Ervaringen

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

rondeel-arrow-01 copy

WAAROM BARBARA...

  • Naturelle sound met een tikkie stoer
  • Jarenlange ervaring met verschillende media
  • Eigen studio met vocalbooth. MIC: AGKc41c XLII
  • Mogelijkheid tot creative control (online live aanwezig zijn bij opname)
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Altijd hoge en perfecte kwaliteit audio
stemactrice reclamestem voiceover

Inspreken COMMERCIALS

Commercieel of corporate, een voice over moet altijd perfect matchen met jouw productie. Een goed verhaal begint bij de juiste tone of voice. Kijk hier naar wat voorbeelden van werk voor totaal verschillende doelgroepen.

Student Aan Huis, vertrouwd

Sony Christmas Hits, warm

RTL5, Models in Capetown, fris.

Ymea, volwassen

Philips Lumea, lief

Princes, vis...uh vrolijk!

rondeel-arrow-01 copy

COMMERCIAL TARIEVEN

Bij die te gekke commercial hoort ook een perfect geluid. Kies daarom voor een professionele voice over. Met een stem die in flow en toon naadloos matcht met jouw campagne. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. (hieronder genoemde prijzen zijn excl. edit/mastering)

RADIO COMMERCIAL

Regionaal vanaf 150,-
Landelijk vanaf 500,-

TV Commercial

Regionaal vanaf 200,-
Landelijk vanaf 700,-

ONLINE

Social media add vanaf 250,-
Preroll vanaf 500,-

CONTACT

KLAAR VOOR EEN CAMPAGNE WAAR JE U TEGEN ZEGT? VANUIT MIJN EIGEN STUDIO LEVER IK BINNEN 24 UUR DE PERFECTE VOICE OVER AAN. ZO KUN JIJ SNEL ON AIR.