RECLAMESTEM

VOOR IEDEREEN

double_down_arrow_pointing_point-512

KNAPPE COMMERCIALS

Eén van mijn levensmotto's is: Doe het goed, of doe het niet. Ik hou niet van de middenweg. Het moet gewoon helemaal kloppen. Zo ook met commercials. En goede voice-over vertelt jouw boodschap zoals jij voor ogen had, maar dan nóg beter. Mijn advies, kies voor je campagne altijd een voice-over met een bak ervaring. Hij of zij trekt je merk gegarandeerd naar de next level. 

VIEF, VERTELLEND

Ziggo Sport, stoer

BUDGET, MET EEN KNIPOOG

HUBO, vriendelijk

VERONICA HALLOWEEN, SPOOKY

DE OVERHEID, BETROKKEN

Horen wat ik voor jou kan betekenen? Vraag hier een free sample aan van jouw tekst!

double_down_arrow_pointing_point-512

WAAROM BARBARA...

  • Ervaren en knetter professioneel
  • Eigen high-end studio
  • Denkt mee
  • Geschikt voor alle media
  • Puike samenwerking
  • Authentieke stem
  • Echte vakvrouw
  • Alleen maar happy opdrachtgevers
stemacteur

Tof, maar wat kost het eigenlijk?

De prijs voor een commercial is afhankelijk van veel factoren. Hoe lang is je script? Voor welk medium is het? Wil je ook nabewerking of misschien wel sound effects?

Het handigst is dus als jij me een bericht stuurt met de info die je hebt. Dan krijg jij, vandaag nog, een geheel vrijblijvende prijsopgave retour. Dat werkt lekker snel en je weet gelijk waar je aan toe bent. 

double_down_arrow_pointing_point-512

ERVARINGEN

"Barbara is een zeer veelzijdige en professionele voice-over. Of het nou een snelle opname sessie is vanuit haar eigen studio of een langere opname bij ons. Het is altijd een feest om met haar te werken."

Guido Elenbaas, Audio Visueel Producer Wenneker

ERVARINGEN

“Als producent sta je vaak onder druk door strakke deadlines. Wat is het dan heerlijk om te werken met Barbara. Altijd super snelle levering, altijd 100% inzet, altijd resultaat en altijd een glimlach. Het mooie aan Barbara vind ik dat ze elke klus serieus neemt. Elke opdracht, groot of klein, wordt professioneel uitgevoerd. Aanrader!

Ferry van der Heijden, owner Lekker Hip Audio

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Ervaringen

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

LATEN WE SAMENWERKEN

Een reclamestem met karakter, ik heb hem voor je. Meer weten, let me know en ik kom vandaag nog bij je terug.