ik spreek jouw taal

Hoe zet je je doelgroep aan tot actie? Met een stem die je gelooft én die je raakt. Dat doe je met een voice-over die jouw taal spreekt. Ik spreek heel veel talen, die van elk mens. En altijd vriendelijk en warm. Vertel me hoe je het wilt hebben, ik maak het zoals jij het wilt. Dus, zeker weten dat jouw doelgroep écht hoort wat jij te zeggen hebt? Laten we dan samen werken aan een perfecte commercial. 

Ik heb er zin in!

reclamestemmen

Commercieel of corporate, een voice-over moet altijd perfect matchen met jouw productie. Een goed verhaal begint bij de juiste tone of voice. Hier een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Een demo nodig voor in je eigen archief? Download ze hier!

Multimate/Hubo, naturel

Verliefd op Cuba, warm

Nu.nl, overtuigend

Saskia Noort, spannend

Philips Sonicare, vriendelijk

Princes, vis...uh fris!

rondeel-arrow-01 copy

WAAROM BARBARA...

  • Oprechte sound met een tikkie stoer
  • Jarenlange ervaring met verschillende media
  • Eigen studio met vocalbooth. MIC: AGKc41c XLII
  • Mogelijkheid tot creative control (online live aanwezig zijn bij opname)
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Altijd hoge en perfecte kwaliteit audio
Barbara Karel voiceover bedrijfvideo

ERVARINGEN

"Barbara is een zeer veelzijdige en professionele voice-over. Of het nou een snelle opname sessie is vanuit haar eigen studio of een langere opname bij ons. Het is altijd een feest om met haar te werken."

Guido Elenbaas, Audio Visueel Producer Wenneker

ERVARINGEN

“Als producent sta je vaak onder druk door strakke deadlines. Wat is het dan heerlijk om te werken met Barbara. Altijd super snelle levering, altijd 100% inzet, altijd resultaat en altijd een glimlach. Het mooie aan Barbara vind ik dat ze elke klus serieus neemt. Elke opdracht, groot of klein, wordt professioneel uitgevoerd. Aanrader!

Ferry van der Heijden, owner Lekker Hip Audio

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Ervaringen

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

rondeel-arrow-01 copy

COMMERCIAL TARIEVEN

Bij die te gekke commercial hoort ook een perfect geluid. Kies daarom voor een professionele voice over. Met een stem die in flow en toon naadloos matcht met jouw campagne. (prijzen zijn excl. edit/mastering)

RADIO COMMERCIAL

Regionaal vanaf 150,-
Landelijk vanaf 500,-

TV Commercial

Regionaal vanaf 200,-
Landelijk vanaf 650,-

ONLINE

Spotify add vanaf 200,-
Preroll vanaf 500,-

CONTACT

KLAAR VOOR EEN CAMPAGNE OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN? BINNEN EEN WERKDAG LEVER IK VANUIT MIJN EIGEN STUDIO HIGH-END AUDIO AAN, PERFECT VOOR TV EN RADIO.