VOICE-OVER | STUDIO

RECLAMESTEM

Page breaker

COMMERCIALS

Hoe zet je je doelgroep aan tot actie? Met een stem die je gelooft én die je raakt. En wat wil je bereiken? maar ook wíe wil je bereiken? Kleine nuances maken het grootste verschil. Een goede commercial begint bij de perfecte tone of voice. Mijn allround media ervaring gaat jou hierbij helpen. Luister maar.

Audio downloaden om door te sturen naar je klant? Vraag mijn demo's op, of download ze hier.

Multimate/Hubo, naturel

Verliefd op Cuba, warm

Nu.nl, overtuigend

Saskia Noort, spannend

Philips Sonicare, vriendelijk

Princes, vis...uh fris!

Page breaker

Oke leuk, maar wat kost het?

Dat is afhankelijk van veel factoren...want wil je ook audionabewerking en voor welke media is het? Bij mij krijg je áltijd standaard high-end audio geschikt voor alle soorten media, maar natuurlijk wel met die 'personal touch', zo val je op in het reclameblok. Vraag hier een vrijblijvende prijsopgave aan dan krijg je vandaag nog antwoord.

WAAROM BARBARA...

  • Authentieke sound
  • Al sinds 2005 voice-over, dus veel ervaring
  • Tilt je commercial naar een hoger niveau
  • Mogelijkheid tot creative control
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Altijd perfecte kwaliteit audio
Barbara Karel, waarom

ERVARINGEN

"Barbara is een zeer veelzijdige en professionele voice-over. Of het nou een snelle opname sessie is vanuit haar eigen studio of een langere opname bij ons. Het is altijd een feest om met haar te werken."

Guido Elenbaas, Audio Visueel Producer Wenneker

ERVARINGEN

“Als producent sta je vaak onder druk door strakke deadlines. Wat is het dan heerlijk om te werken met Barbara. Altijd super snelle levering, altijd 100% inzet, altijd resultaat en altijd een glimlach. Het mooie aan Barbara vind ik dat ze elke klus serieus neemt. Elke opdracht, groot of klein, wordt professioneel uitgevoerd. Aanrader!

Ferry van der Heijden, owner Lekker Hip Audio

ERVARINGEN

"Barbara's stem maakt onze filmproducties nog professioneler dan dat ze al zijn. Ze is enorm flexibel, super professioneel en retesnel met het aanleveren van haar werk. Keep up the good work!!

Edwin Frantzen, owner SnapTV

Ervaringen

“Barbara is een fijne en creatieve persoon om mee te werken. Zowel de voiceover als de teksten worden altijd snel en goed aangeleverd, of we nu op zoek zijn naar een rustige of heel vrolijke voiceover: Barbara kan het allemaal!”

Leon Held, Streaming Manager Sony Music

Page breaker

LATEN WE SAMENWERKEN

Click or drag a file to this area to upload.