STUDIO PARADISE

Barbara Karel
01 jul 2019

Stel je voor, een azuur blauwe zee, witte zandstrandjes, palmbomen…..

Een verkoelende watermeloen-shake in je klauwen én een fresh-catch-of-the-day-wahoe-burger. Sounds like paradise he? Is het ook! En ik ga er met mijn heerlijke gezin heen, 10 juli foetsie.

Het zit namelijk zo, wij hebben nog een thuis en dat heet Bonaire. Na een (eigenlijk te) lange periode van keihard werken en gas op die lollie door iedereen in ons gezin, is het tijd om serieus bij te tanken. En waar doen we dat nou beter dan bij onze familie aan de andere kant van de wereld? Precies! En je snapt dat doen we dan gelijk maar goed, want we zien ze veel te weinig…en de visjes ook trouwens.

Aangezien we best wel even weg zijn en ik mijn opdrachtgevers niet keihard wil teleurstellen neem ik een lekker locatie-setje mee.

Studio Paradise is klein maar fijn. Perfect voor kleine korte scripts. Ook bij eerdere tropical trips heeft deze set zich bewezen voor radio en televisie commercials. Maar dus wel alléén voor korte scripts (max 200 woorden), want mijn opnametijd is in de vakantieperiode serieus beperkt. Het strand, de blauwe zee en de visjes wachten op me.

Let wel even extra op! Vakantie is vakantie dus alles gaat chill, laidback en relaxed. Spoedklussen gaan hem niet worden en dezelfde dag antwoord op je mail kan ik je helaas ook niet garanderen. Eén keer in de week plan ik een opname-ochtend in, dus je zult even geduld moeten hebben, maar ik kan je beloven het klinkt warm en smooth. 

Mocht je nou ooit naar Bonaire gaan, die ultiem-niet-te-doen-lekkere-verse-wahoe-burger eet je hier!

En vanaf 5 augustus weer volledig, snel en met bloedspoed beschikbaar vanuit Nederland.

Schip ahoy!

Captain Barbara