Stemdemo 2019, ik ben er oprecht trots op.

Barbara Karel
11 jan 2019

Nou kijk, ik heb een nieuwe voice-over demo gemaakt. Hij is mij en ik ben er oprecht trots op.

Met een demo laat je natuurlijk horen wat voor toffe opdrachten je allemaal hebt ingesproken, maar deze stemdemo is meer dan dat.

Mijn stemdemo’s maak ik zelf. Dan zit ik uren in mijn studio te klooien, beluister ik alle audiofragmenten keer op keer en zet ik ze in de perfecte volgorde. Daar zit dus een hele gedachtengang en creatief proces achter. Zo zijn er van deze stemdemo wel tien verschillende versies geweest. Ik neem een nacht pauze als ik denk dat het af is, om het de volgende ochtend met frisse oren opnieuw te beluisteren en weer helemaal te veranderen. Met deze demo ben ik dan ook wel even bezig geweest, maar hij is precies geworden zoals ik wilde. Hij ademt waar ik voor sta.

Gevarieerd (ik hou van alle soorten), professioneel (perfectionist), oprecht (ik ben wie ik ben), met een tikkie stoer (niet zoet), met een lach (een gelukkig mens) en met een knipoog. Hij is mij. Het laat horen wat ik kan én wie ik ben. 

Beluister hem op de homepage onder de knop ‘Nu Luisteren’. Ik hoop dat je voelt wat ik bedoel en waar ik voor sta. En kijk uit naar een fijne nieuwe samenwerking. Wil je mijn nieuwe stemdemo als MP3 ontvangen? Stuur me een bericht, dan krijg je hem vandaag nog in je mail. 

Fijne dag, Barbara

Inspirerend? Deel dit bericht!