JANKEN, ZO HARD ALS JE KAN

Barbara Karel
20 dec 2019

Het einde van het jaar nadert en dat is altijd een soort van emo-momentje waarin je bedenkt hoe het afgelopen jaar was, toch?

Of het nou een rotjaar was of juist beter dan ik had kunnen wensen, ik loop sowieso over dit jaar. En dat is eigenlijk niks voor mij, want ik haaaaat janken. Maar dit jaar merk ik dat ik emotioneler ben dan ooit te voren. Wat overigens goed kan komen omdat ik 43 ben, de hormonen opspelen en de laatste tijd zo instabiel ben als illegaal vuurwerk.

Hoe dan ook de tranen vloeien snel, ook van geluk.

Helemaal als ik bedenk dat ik mezelf zo ongelofelijk gelukkig mag prijzen met mijn prachtige, gezonde gezin. Amir, Sonny, Maroun en Leela, jullie zijn echt mijn alles! Dank voor afgelopen jaar.

En ik moet ook janken omdat ik knetterdol ben op mijn liefste broer en papa en mama, die ook allemaal gezond en happy zijn. Lucky us en dank voor jullie liefde afgelopen jaar, ook al was het soms pittig. Love you for ever!!

En wat dacht je van die toffe toko van me, die ook in 2019 weer door heel veel te gekke opdrachtgevers gevonden werd. Super merci lieve mensen voor alle fijne samenwerkingen!

Maar ik moet ook een beetje janken omdat ik best wel bekaf ben.

Om de een of ander reden was 2019  een jaar van rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan. En als moeder van drie met een man die fulltime werkt (no offence, want zo is het gewoon en dat is goed) en mijn voice-over studio, to the max… ben ik eind 2019 gewoon een beetje moe.

Daarom hatsekideee!!! In Kerstvakantie ga ik ook zo hard als ik kan, maar dan skiënd van de berg af in Oostenrijk! Tjemig wat heb ik daar zin in. Dan jank ik daar nog een keer keihard boven in die bergen een lawine bij elkaar, chill ik daarna met mijn liefdes en vrienden in de blokhut en dan kan ik er in 2020 weer met frisse moed en een lach op mijn toet tegenaan. Ik kijk er naar uit.

Wishing you all happy holidays en niets dan liefde en gezondheid voor 2020!!

Kusje erbij, Bar

(Waar is die bar?? Schnapps Bitte!)