INTERVIEW: OVER BOTOX EN SNAAIEN

Barbara Karel
27 jan 2016

Het was een feestje deze dag. Een heus interview, met mij

Over snelheid, blijheid, botox, sporten, snaaien en mijn lievelingsrestaurant.

Lin en Honingh….oftewel Linda en Bart. Zij is visagiste, hij fotograaf.  Ze zijn ook nog eens een knap en lief setje met kinderen en samen maken ze toffe dingen. Fijne mensen dus. Ik kende ze eigenlijk alleen maar van social media tot ik door ze benaderd werd voor een interview en een fotoshoot. Gewoon over mij, bij mij thuis.

Dat vond ik leuk dus natuurlijk mocht dat. Ze kwamen een dagje langs in Haarlem. Zij deed make-up en stelde de vragen en hij maakte de foto’s. Wat een heerlijke mensen om in je huis te hebben. Feelgood vibes, lekker met beide beentjes op de grond, blij en professioneel.

Ja zij snapten het wel. Het resultaat zie je hier.  En ik ben blij dat ik ze ken. Lieve en oprechte mensen met passie voor hun vak en het leven. Ik hou d’r van.

Fijne dag! Barbara